"Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK'18)" etkinliği 27-28 Kasım tarihlerinde Ali Rıza Berkem Konferans Salonu'nda

IEEE Öğrenci Kolu 11.sini düzenlediği öğrencileri sektörün önde gelen firmaları ile buluşturan en büyük etkinliği "Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK'18)" 27-28 Kasım tarihlerinde girişimcilik ve inovasyon teması kapsamında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Ali Rıza Berkem Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Sektör hakkındaki gelişmelerden haberdar olup girişimcilik için özgüven, inovatif fikirler için ilham oluşturabileceğiniz etkinliğin katılımcılarını ve programı aşağıdaki afişden inceleyebilirsiniz. Etkinliğin platin sponsorunun telefon çekilişi de gerçekleşecektir.

Yaklaşan Etkinlikler

Konum